Εφημερίδες

Οδηγός Εδεσματολογίου για Ελληνική κουζίνα

24 Απριλίου, 2012 - Εφημερίδες

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ο Δήμος Δυτικής Μάνης διαθέτει σε επαγγελματίες τον Οδηγό Εδεσματολογίου για Ελληνική κουζίνα

24/04/2012

dimos_dytikis_manis_diathetei_se_epaggelmatiesΤον οδηγό σύνταξης εδεσματολογίου για εστιατόρια ελληνικής κουζίνας και παραδοσιακές ταβέρνες – μελέτη του Εκπαιδευτικού Ομίλου “LE MONDE” και των εκδόσεων “Les Livres du Tourisme” – έχει στη διάθεση του ο Δήμος Δυτικής Μάνης.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «ο οδηγός αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα σύνταξης μενού για όλα τα μικρά ή μεσαία ελληνικά εστιατόρια, τις παραδοσιακές ταβέρνες, τις μικρές και μεσαίες ξενοδοχειακές μονάδες που διαθέτουν χώρους εστίασης και έχει ως σκοπό να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες να αναδείξουν τη γαστρονομική κληρονομιά της περιοχής τους και να συντάξουν σωστά τον κατάλογο της επιχείρησης τους».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμος της Δυτικής Μάνης στο τηλέφωνο 27210 64120 (Ματίνα Σουμή).

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει ότι «τα τελευταία χρόνια, σημειώνεται αυξανόμενο ενδιαφέρον για ταξιδιωτικές εμπειρίες που σχετίζονται με τη γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα» και προσθέτει : «Ο Δήμος Δυτικής Μάνη, αντιλαμβανόμενος τις σύγχρονες απαιτήσεις και έχοντας υπόψη αφενός μεν ότι η γαστρονομία γίνεται ένας όλο και περισσότερο πολύτιμος τουριστικός πόρος για να προσελκύσει τους επισκέπτες και αφετέρου δε ότι η Δυτική Μάνη διαθέτει μία ιδιαίτερη γαστρονομική ταυτότητα, έχει στη διάθεσή του το συγκεκριμένο οδηγό».

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.