Νέα, ανακοινώσεις

Ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. εγκαινίασε τον κύκλο διαλέξεων Hotel & Tourism Professionals’ Lectures 2019 – 2020

18 Νοεμβρίου, 2019 - Νέα, ανακοινώσεις

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 εγκαινιάστηκε ο κύκλος διαλέξεων, Hotel & Tourism Professional’s Lectures για το έτος 2019 – 2020 με τη διάλεξη που παρουσίασε ο  κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος με θέμα “O Θεσμικός ρόλος του Ξ.Ε.Ε. στον τουρισμό, η στρατηγική του και οι προκλήσεις”.

Ο κ. Βασιλικός μίλησε στους σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου Le Monde και τους κάλεσε να σκέφτονται ανατρεπτικά και “out of the box”. “Πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας”, είπε, “σε τι διαφέρουμε από τους άλλους”. “Τι είναι αυτό το επιπλέον που προσφέρουμε για να μας επιλέξει ο εν δυνάμει πελάτης – επισκέπτης της χώρας μας και της τουριστικής μας επιχείρησης και τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να επιστρέψει και πάλι σε μας για τις επόμενες διακοπές του”.

Ο κ. Βασιλικός πρόσφερε από ένα σοκολατάκι στους 120 περίπου παρευρισκόμενους σπουδαστές κάνοντας πράξη τα όσα είπε στην ομιλία του: «Μόλις σας χάρισα μία ανάμνηση από αυτή τη διάλεξη με 50 λεπτά του ευρώ». “Αυτό το κάθε τι μικρό θα κάνει τη διαφορά στο μέλλον του τουρισμού της χώρας μας”, κατέληξε ο κ. Βασιλικός.

Οι διαλέξεις Hotel & Tourism Professional’s Lectures, θα συνεχιστούν από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Le Monde με στόχο πάντα την άμεση σύνδεση των σπουδαστών με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου του τουρισμού.

 

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.