Νέα, ανακοινώσεις

Ο Executive Chef του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου HYTRA, Τάσος Μαντής, παρουσιάζει σεμινάριο με θέμα “Στον Κήπο του Chef”

15 Νοεμβρίου, 2018 - Νέα, ανακοινώσεις

khpos tou chef4tv-a3

 

Ένα διήμερο σεμινάριο αφιερωμένο στον διακεκριμένο chef Τάσο Μαντή, chef του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου HYTRA. Ο βραβευμένος με χρυσό σκούφο σεφ κ. Μαντής, μας υποδέχεται την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου στον κήπο του στο Αλεποχώρι, όπου θα μας μυήσει στα αρώματα, χρώματα και γεύσεις που παράγει η φύση. Θα μας παρουσιάσει τα δημοφιλέστερα βρώσιμα άνθη και αρωματικά, τον τρόπο καλλιέργειας, συγκομιδής και γευστικής τους αξιοποίησης.
Τη δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου επιστρέφει στη Σχολή από την οποία αποφοίτησε για να διδάξει αυτή τη φορά τις γευστικές δημιουργίες που του χάρισαν σπουδαίες διακρίσεις.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.