Νέα, ανακοινώσεις

Νέος κύκλος σεμιναρίων Food Professionals 2014-2015

2 Δεκεμβρίου, 2014 - Νέα, ανακοινώσεις

Η νέα σειρά σεμιναρίων για επαγγελματίες, Food Professionals, του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE για το έτος 2014-2015, ξεκίνησε δυναμικά!

Τα εξειδικευμένα σεμινάρια Food Professionals απευθύνονται σε επαγγελματίες της εστίασης και σε αποφοίτους σχολών. Ειδικά, οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι της σχολής LE MONDE, μπορούν να τα παρακολουθήσουν σε ειδικές προνομιακές τιμές, ενώ συγκεκριμένα σεμινάρια προσφέρονται εντελώς δωρεάν.
Για να ξεφυλλίσετε το συνολικό ημερολόγιο πρόγραμμα και να ενημερωθείτε για τα πιο ενδιαφέροντα θέματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, πατήστε

[button url=”http://www.lemondecentre.gr/events/category/food-professionals/”]Food Professionals[/button]

Επιλέξτε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει και δηλώστε συμμετοχή στο 210 8211700 ή στη γραμματεία της σχολής LE MONDE στο ισόγειο.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.