Νέα, ανακοινώσεις

Νέο τμήμα Bartender ξεκινάει στις 4 Νοεμβρίου

7 Αυγούστου, 2015 - Νέα, ανακοινώσεις

bartender (Copy)Νέο τμήμα Βartender ξεκινάει στον  εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015. Πρόκειται για πρόγραμμα εκπαίδευσης, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να απασχοληθούν σε κάθε είδους επιχείρηση εστίασης που περιλαμβάνει bar. Τα μαθήματα του προγράμματος είναι αποκλειστικά εργαστηριακά.
Ο Bartender είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη μπάρα κάθε εστιατορίου, ξενοδοχείου και bar και παρασκευάζει ποτά. Γνωρίζει τις δόσεις ανάμειξης αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών, δημιουργεί cocktails, σερβίρει και εξυπηρετεί τους πελάτες.
Η φοίτηση διαρκεί 6 εβδομάδες και τα μαθήματα γίνονται 3 φορές την εβδομάδα. Δείτε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης Bartender http://www.lemondecentre.gr/epaggelmatiki_exidikeusi/bartenders/

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.