Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα

1 Φεβρουαρίου, 2019 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Τη δική του σύγχρονη εκδοχή σε δύο αγαπημένες συνταγές της ελληνικής μαγειρικής παράδοσης, τα γεμιστά και τον μουσακά, παρουσίασε ο βραβευμένος δυο φορές με αστέρι Michelin chef και καθηγητής της σχολής, Νίκος Καραθάνος, εντυπωσιάζοντας τόσο με το γευστικό όσο και με το αισθητικό τους αποτέλεσμα.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.