Νέα, ανακοινώσεις

LE MONDE @ TasteOfAthens

24 Σεπτεμβρίου, 2018 - Νέα, ανακοινώσεις

Οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου  LE MONDE  δίπλα στους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου γαστρονομικού φεστιβάλ της Αθήνας.

Οι σπουδαστές της  LE MONDE που διακρίνονται για τις γνώσεις, τα τεχνικά τους εφόδια και την αφοσίωση τους στη γαστρονομία και τον τουρισμό,  επιλέχθηκαν  να σταθούν πλάι στους δημοφιλέστερους chefs της Αθήνας που με τα εστιατόρια τους θα πρωταγωνιστήσουν στο  Taste of Athens.

Στο Taste of Athens δίνουν το παρόν μερικά από τα πιο διακεκριμένα εστιατόρια της Αθήνας: VAROULKO, BITES & WINE, BALTHAZAR, ΨΩΜΙ & ΑΛΑΤΙ, PREMIERE, PARLA, CTC, VEZENE, BIRDMAN, FUGA, SPONDI.

Το Taste Theater της διοργάνωσης θα υποδεχθεί ανάμεσα σε άλλους επιφανείς chefs και pastry chefs τους: George Calombaris, Pascal Aussignac, Arnaud Bignon, Μιχάλη Ντουνέτα, Ανδρέα Λαγό, Μάκη Καλόσακα, Ντίνα Νικολάου, Χρήστο Παναγόπουλο, Χάρη Ψιλόπουλο, Αλέξανδρο Παπανδρέου και πολλούς άλλους.

Το Taste of Athens, μέλος της μεγαλύτερης διεθνούς πλατφόρμας γαστρονομικών φεστιβάλ (Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο, Ντουμπάι), πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα από τις 29/9 έως και τις 2 Οκτωβρίου 2018 στο ΚΠΙΣΝ  Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος  Νιάρχος.

Πρωτοετείς και δευτεροετείς σπουδαστές της Σχολής που επιθυμούν να συμμετέχουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της Σχολής στο: 210 4830500.

Δείτε περισσότερα στο: https://athens.tastefestivals.com/el/things/tastetheatre/

 

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.