Νέα, ανακοινώσεις

Η μοριακή τεχνολογία στο Bar

24 Οκτωβρίου, 2013 - Νέα, ανακοινώσεις

1Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Bartender, ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα “Εισαγωγή στη χρήση της μοριακής τεχνολογίας στο Bar”.

Εισηγητής της ενότητας ήταν ο κος Άρης Χατζηαντωνίου, ο οποίος μοιράστηκε τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις του με τους σπουδαστές του τμήματος.
Η απόλαυση ενός cocktail δεν εξαντλείται στη γεύση, αλλά περιλαμβάνει και άλλες αισθήσεις, όπως την όσφρηση και την όραση. Εν ολίγοις, όπως μας εξήγησε ο κος Χατζηαντωνίου πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία και ο καλός bartender οφείλει να συνδυάζει τις νέες τεχνικές με τα αρώματα και τις γεύσεις για να εξιτάρει όσο μπορεί τη φαντασία του κοινού του και να του προσφέρει μια μοναδική γευστική απόλαυση μέσα από ευφάνταστα cocktails.
Νέο τμήμα Bartender ξεκινάει στις 11 Νοεμβρίου. Οι εγγραφές συνεχίζονται. Πληροφορίες 210 8211700, [email protected].

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.