Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Η LE MONDE στη HO.RE.CA

21 Φεβρουαρίου, 2013 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Για μια ακόμη χρονιά, ο εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE έδωσε δυναμικό «παρών» στην έκθεση HO.RE.CA.

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το περίπτερό μας στην έκθεση για να ενημερωθεί σχετικά με τα προγράμματα σπουδών και τα σεμινάρια που διοργανώνονται στην σχολή LE MONDE.

Η μεγάλη επιτυχία της παρουσίας μας στην έκθεση οφείλεται σε όλους τους σπουδαστές των τμημάτων Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, Τουριστικού Πρακτορείου, Επαγγελματικής Μαγειρικής και Επαγγελματικής Ζαχαροπλαστικής που ήταν εκεί στη διάρκεια των 4 ημερών, προκειμένου να βοηθήσουν στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με την σχολή. Όλοι οι σπουδαστές έδειξαν μεγάλη προθυμία αλλά και επαγγελματισμό που δεν πέρασε απαρατήρητος από όσους επισκέφτηκαν το περίπτερο. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους σπουδαστές που συμμετείχαν στην προσπάθειά μας.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους σπουδαστές μαγειρικής που βοήθησαν στο περίπτερο της εταιρείας Unilever Food Solutions, απ’ όπου, επίσης, λάβαμε συγχαρητήρια για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό τους.Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους σπουδαστές Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, οι οποίοι συνέβαλαν στην άριστη διεξαγωγή της παράλληλης εκδήλωσης του ΣΕΤΕ «Γαστρονομία και Ελληνικός Τουρισμός», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της HO.RE.CA.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα θερμά συγχαρητήρια προς όλους τους σπουδαστές και τους απόφοιτους της σχολής LE MONDE που συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στους γαστρονομικούς διαγωνισμούς του 6ου Διεθνούς Φόρουμ Γαστρονομίας 2013, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης, αποσπώντας πολύ σημαντικά βραβεία.

Δημοσιεύθηκε: 21/2/2013

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.