Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

High End Chocolate Creations Δημιουργίες υψηλής ζαχαροπλαστικής τέχνης με σοκολάτα

16 Φεβρουαρίου, 2015 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

high end chocolate creations (9)Σοκολάτα, αυτό το μοναδικό και εκλεπτυσμένο προϊόν ζαχαροπλαστικής, αναδείχθηκε στον απόλυτο πρωταγωνιστή του διήμερου hands on σεμιναρίου, με τίτλο “High End Chocolate Creations”, που πραγματοποιήθηκε στη σχολή μας στις 11 και 12 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των σεμιναρίων food professionals.

Με την καθοδήγηση του εισηγητή του σεμιναρίου, κ. Χάρη Ψιλόπουλου, καθηγητή ζαχαροπλαστικής της σχολής LE MONDE, όσοι παρακόλουθησαν το σεμινάριο συμμετείχαν ενεργά παρασκευάζοντας οι ίδιοι τα επιδόρπια υψηλής αισθητικής με βάση τη σοκολάτα.

Ένα σεμινάριο στο οποίο δόθηκε μεγάλη έμφαση στις δυνατότητες επεξεργασίας της σοκολάτας από το στρώσιμο, τις σωστές θερμοκρασίες επεξεργασίας και διατήρησής της, μέχρι την έμπνευση πρωτότυπων γλυκισμάτων που αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο γευστικό και αρωματικό της χαρακτήρα.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.