Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

H LE MONDE στην 11η έκθεση HO.RE.CA.

16 Φεβρουαρίου, 2016 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Εικόνα 214 (Copy)

Για ακόμη μία χρονιά η σχολή LE MONDE έδωσε δυναμικό παρόν στην έκθεση HO.RE.CA. Καθηγητές, σπουδαστές και διοικητικό προσωπικό βρίσκονταν στο περίπτερο του εκπαιδευτικού ομίλου LE MONDE για να παρουσιάσουν τις δράσεις της σχολής.

Η παρουσία της σχολής LE MONDE κέρδισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης που είχαν την ευκαιρία να «πάρουν μια γεύση» για τα προγράμματα σπουδών που παρέχει η σχολή, βλέποντας τους καθηγητές και τους σπουδαστές να παρασκευάζουν μικρά και γευστικά εδέσματα ενώ οι σπουδαστές του τμήματος Ξενοδοχειακής Διοίκησης, υποδέχονταν εγκάρδια τους επισκέπτες στο περίπτερό μας, αντιπροσωπεύοντας ή εκπροσωπώντας επάξια, το μέλλον της ελληνικής φιλοξενίας.

Στη διάρκεια της παρουσίας μας στη HO.RE.CA. καθηγητές και σπουδαστές έδειξαν με την παρουσία τους το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας που έχουν αποκτήσει στη σχολή, ενώ ο επαγγελματισμός τους δεν πέρασε απαρατήρητος από τους επισκέπτες του περιπτέρου.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους σπουδαστές που συμμετείχαν στην προσπάθειά μας.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.