Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Fine Dining Restaurant Desserts FOOD PROFESSIONALS 2018-2019

Δεκέμβριος 5, 2018 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Mont blanc, Sugar cherry & Τart chocolate with citrus and ginger. Επιδόρπια εστιατορίου υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων, παρουσίασε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου ο pastry chef και καθηγητής της σχολής, Ιωάννης Κίκιρας, εντυπωσιάζοντάς μας τόσο με τη γεύση τους, όσο και με την καινοτόμα εμφάνισή τους!

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.