Νέα, ανακοινώσεις

Ευκαιρίες απασχόλησης στον τομέα της κρουαζιέρας στο εξωτερικό

13 Δεκεμβρίου, 2016 - Νέα, ανακοινώσεις

Διεθνής εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κρουαζιέρας με ποταμόπλοια στην Κεντρική Ευρώπη, εμπιστεύεται τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, για τη στελέχωσή της στις ειδικότητες:

–       Chef de partie, Commis de Cuisine, Sous Chef και Executive Chef
Για τις πιο πάνω ειδικότητες κατάλληλοι υποψήφιοι είναι οι απόφοιτοι και τελειόφοιτοι των τμημάτων Μαγειρικής,  Eurochef, και Advanced Professional Programme in Culinary Arts, με γνώση  Αγγλικών τουλάχιστον σε επίπεδο Β2 και εμπειρία ενός έτους.

–        Chef de Rang
Για την πιο πάνω ειδικότητα κατάλληλοι  υποψήφιοι είναι οι απόφοιτοι και τελειόφοιτοι του τμήματος Hotel Management, που γνωρίζουν Αγγλικά τουλάχιστον σε επίπεδο Β2.

Η συγκεκριμένη εταιρεία απασχολεί ήδη αποφοίτους της σχολής μας και  προσφέρει εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, ελκυστικές απολαβές, δυνατότητες και προοπτικές εξέλιξης. Εκπρόσωποι της εταιρίας θα  βρίσκονται στη σχολή μας τον Φεβρουάριο για να διεξάγουν συνεντεύξεις και να κάνουν δοκιμαστικά στους υποψηφίους. Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση συμμετοχής και η ηλεκτρονική αποστολή της σχετικής φόρμας βιογραφικού ως και τις 13 Φεβρουαρίου. θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δείτε τις περιγραφές των θέσεων εργασίας εδώ.

Όσοι σκέφτεστε σοβαρά να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας στο εξωτερικό στον τομέα της κρουαζιέρας,   συμπληρώστε το βιογραφικό σας πατώντας Curriculum Vitae και αποστείλετε το στο [email protected]. Για τις οδηγίες συμπλήρωσης του βιογραφικού σας πατήστε :  Οδηγίες Συμπλήρωσης φόρμας βιογραφικού.

viking

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.