Νέα, ανακοινώσεις

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

22 Αυγούστου, 2018 - Νέα, ανακοινώσεις

eoppep_0

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοίνωσε τη διενέργεια εξετάσεων Πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ, οι οποίοι έχουν αποκτήσει ΒΕΚ.

Οι εξετάσεις αφορούν:
• τους απόφοιτους παλαιού τύπου ΙΕΚ, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τα 4 Εξάμηνα μέχρι και τον Φεβρουάριο 2015 κι έχουν αποκτήσει τη Β.Ε.Κ. (Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης) και
• τους απόφοιτους νέου τύπου ΙΕΚ, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τα 4 Εξάμηνα από τον Ιούνιο 2015 κι έπειτα, έχουν καταθέσει δικαιολογητικά για το 5ο εξάμηνο Πρακτικής Άσκησης κι έχουν αποκτήσει τη Β.Ε.Κ. (Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης).

Αρχικά, οι υποψήφιοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής από 14/8/18 έως και 3/9/2018 και αποστέλλουν ταχυδρομικά τα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση του ΕΟΠΠΕΠ.

Δείτε την ανακοίνωση των εξετάσεων:
http://www.eoppep.gr/index.php/el/announcements/1170-anakinosi_exetasis_iek_2018-2

Σημείωση: Για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, απαιτείται οι υποψήφιοι να καταβάλλουν χρηματικό ποσό συμμετοχής αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής e-paravolo, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://eparavolo.eoppep.gr τουλάχιστον 24 ώρες πριν την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων.
Το πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων.

Δείτε την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ, καθώς και όλες τις σχετικές πληροφορίες:
http://www.eoppep.gr/images/Anakoinwseis/odigies2_iek_2018.pdf

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.