Νέα, ανακοινώσεις

Εντατικό πρόγραμμα μαγειρικής για ερασιτέχνες

8 Ιανουαρίου, 2014 - Νέα, ανακοινώσεις

MAGEIRIKHΕίστε λάτρης της μαγειρικής και θέλετε να μάθετε τα μυστικά της από επαγγελματίες;
Η LE MONDE έχει διαμορφώσει ειδικά για εσάς ένα μοναδικό εντατικό πρόγραμμα διάρκειας 6 εβδομάδων, που θα σας μυήσει στα μυστικά της μαγειρικής τέχνης. Το νέο πρόγραμμα  Intensive Chef Course αρχίζει στις 29 Ιανουαρίου.

Παρακολουθώντας το εντατικό πρόγραμμα θα αποκτήσετε μοναδικές γευστικές εμπειρίες στην κουζίνα.  Θα έχετε την ευκαιρία να  δουλέψετε μαζί με τους καθηγητές μαγειρικής, να δοκιμάσετε νέες γεύσεις και να μάθετε τεχνικές επαγγελματικού επιπέδου και μέσα από όλα αυτά να εξελιχθείτε στη διάρκεια των 6 εβδομάδων σε πολύ καλούς γνώστες του αντικειμένου που αγαπάτε.
Τα μαθήματα, διάρκειας 4 διδακτικών ωρών, γίνονται 2 φορές την εβδομάδα και διεξάγονται σε επαγγελματικό εργαστήριο του εκπαιδευτικού ομίλου LE MONDE στις εγκαταστάσεις του στο Μοσχάτο (Θεσσαλονίκης 45, ακριβώς απέναντι από τον ΗΣΑΠ Μοσχάτου).
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 210 8211700

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.