Νέα, ανακοινώσεις

Εντατικά προγράμματα μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής για ερασιτέχνες στη LE MONDE

28 Αυγούστου, 2014 - Νέα, ανακοινώσεις

Είστε λάτρης της μαγειρικής ή της ζαχαροπλαστικής και θέλετε να μάθετε τα μυστικά της από επαγγελματίες;

Η LE MONDE έχει διαμορφώσει ειδικά για εσάς δύο μοναδικά εντατικά προγράμματα διάρκειας 6 εβδομάδων, που θα σας μυήσουν στα μυστικά της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής τέχνης.
Παρακολουθώντας κάποιο από τα εντατικά πρόγραμμα μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής θα αποκτήσετε μοναδικές γευστικές εμπειρίες.  Θα έχετε την ευκαιρία να  δουλέψετε μαζί με τους καθηγητές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, να δοκιμάσετε νέες γεύσεις και να μάθετε τεχνικές επαγγελματικού επιπέδου και μέσα από όλα αυτά να εξελιχθείτε στη διάρκεια των 6 εβδομάδων σε πολύ καλούς γνώστες του αντικειμένου που αγαπάτε.

Τα μαθήματα, διάρκειας 4 διδακτικών ωρών έκαστο, γίνονται 2 φορές την εβδομάδα και διεξάγονται σε επαγγελματικό εργαστήριο του εκπαιδευτικού ομίλου LE MONDE στις εγκαταστάσεις του στο Μοσχάτο (Θεσσαλονίκης 45, ακριβώς απέναντι από τον ΗΣΑΠ Μοσχάτου).
Διάρκεια: 6 εβδομάδεςΔιδακτική μέθοδος: 100% εργαστηριακό πρόγραμμα
Για την έναρξη νέου τμήματος θα υπάρξει ανακοίνωση άμεσα.

Σας περιμένουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές, τηλ. 210 8211700, [email protected]

Δημιουργικό πιάτο υψηλής γαστρονομίαςThalassines gevseis

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.