Η LE MONDE και τo Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Γαστρονομίας, Basque Culinary Center στο Σαν Σεμπαστιάν, σας προσκαλoύν την

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 στις 13:00, στον 4ο όροφο της σχολής LE MONDE

σε μια παρουσίαση του προγράμματος μετεκπαίδευσης στην υψηλή γαστρονομία

Professional Title in Innovative Cuisine.

Ένα πρόγραμμα καινοτόμου μαγειρικής και υψηλής τεχνολογίας στην κουζίνα, διάρκειας 3 εβδομάδων, που σε μεταφέρει στο κέντρο των γαστρονομικών εξελίξεων. Εκεί, που χτυπά η καρδιά της παγκόσμιας γαστρονομίας!

Μην χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους υπεύθυνους καθηγητές – chef του προγράμματος καθώς και εκπρόσωπους της LE MONDE και του Basque Culinary Center.

Απευθύνεται σε απόφοιτους μαγειρικής και επαγγελματίες.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή τηλεφωνικά στο: 210 4830500.

    ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.