Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου  2021 και ώρα 11.30-12.30 στην ενημερωτική παρουσίαση των προγραμμάτων μετεκπαίδευσης

Advanced Professional Programmes in Culinary Arts & in Pastry

που υλοποιούνται σε συνεργασία με τη γαλλική σχολή FERRANDI Paris στην αίθουσα προβολών & εκδηλώσεων της Σχολής, στον 4ο όροφο.

Είσοδος ελεύθερη, αποκλειστικά για σπουδαστές και απόφοιτους LE MONDE.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή τηλεφωνικά στο: 210 4830500.

    ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.