Τα μανιτάρια ήταν οι πρωταγωνιστές του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στη σχολή LE MONDE.
Η chef – καθηγήτρια της σχολής, κ. Νόη Ιωαννίδου, μας ξενάγησε στον κόσμο των μανιταριών, παρουσιάζοντας μερικά από τα πιο γνωστά αλλά και αρκετά σπάνια μανιτάρια. Μας εξήγησε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και μας παρουσίασε νόστιμες συνταγές με κύριο συστατικό τα μανιτάρια.
Οι συνταγές που παρουσιάστηκαν στο σεμινάριο ήταν:
–Χτένια σοτέ με κανθαρέλλες και κρέμα
-Χοιρινή πανσέτα μπρεζέ με τραχανότο μανιταριών
-Παρφέ βανίλιας με κανθαρέλλες σε κράμπλ φουντουκιού και κουλί τρομπέτας