Τα candy bars αποτελούν πλέον τη γλυκιά απόλαυση όλων, σε κάθε είδους event. Δεν είναι λίγες οι φορές που το candy bar δίνει το στίγμα της θεματικής του event και προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει. H pastry chef Ευγενία Δελτσίδου, κάνει τις δικές της προτάσεις για τα φετινά Χριστούγεννα, από cake pops και μπισκότα, μέχρι πολύχρωμα cupcakes, σε ό,τι χρώμα και σχήμα μπορεί κανείς να φανταστεί, με τα πιο ποιοτικά και αγνά υλικά.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Instructor:
Eυγενία Δελτσίδου
Read his mini bio
X

Γεννημένη στην Αθήνα, σπούδασε ζαχαροπλαστική στη δημόσια τουριστική σχολή της Κρήτης (1997-1999). Κίνητρο, ο φυσικός χώρος που μεγάλωσε, η οικογενειακή της επιχείρηση. Το 2001 ένας χρόνος σπουδών στη γαλλική ιδιωτική σχολή LE NOTRE  αποτέλεσε μεγάλο εφόδιο για τη συνέχεια : Υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε τεχνικές ζαχαροπλαστικής και ισχυρή γνώση σε εξειδικευμένους τομείς όπως η καλλιτεχνική καραμέλα και  σοκολάτα. Η πρώτη της  επαγγελματική εμπειρία ξεκίνησε με την πρακτική  στο ξενοδοχείο Elounda Beach. Εργάστηκε σε  μεγάλα ξενοδοχεία, στον ομίλο Grecotel, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται ως pastry chef στο Grand Resort Lagonissi. Παράλληλα, τα τελευταία 15 χρόνια είναι εκπαιδευτικός στη ζαχαροπλαστική και διακοσμητική τέχνη του γλυκού. Ξεκίνησε να παραδίδει μαθήματα στη δημόσια σχολή τουριστικών επαγγελμάτων της Αναβύσσου και τα τελευταία χρόνια συνεχίζει να προσφέρει τις γνώσεις της ως καθηγήτρια Ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο  LE MONDE.

seminar date:
6/12/2019 - 16.45-20.00
Cost: 60€
Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.