Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. Παραγωγή & γευσιγνωσία LE MONDE Food Professionals 2020

24 Ιανουαρίου, 2020 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Όλα όσα επηρεάζουν την ποιότητα του ελαιολάδου, ανέλυσε η Chryssa Giatra Batzi, οινολόγος MSc O.I.V. Paris-sommelier, μέλος πιστοποιημένης ομάδας αξιολόγησης ελαιολάδου και καθηγήτρια της σχολής, μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση όλων των σταδίων παραγωγής του, ενώ φρόντισε να μας μυήσει στα μυστικά της οργανοληπτικής αξιολόγησης, δοκιμάζοντας μια ποικιλία από εξαιρετικά έξτρα παρθένα ελαιόλαδα!

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.