Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Electra Metropolis Hotel

15 Απριλίου, 2024 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Την Παρασκευή 12 Απριλίου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών της ειδικότητας “Στέλεχος μονάδων Φιλοξενίας”-“Hotel Management” στο ξενοδοχείο «Electra Metropolis».

Αρχιτεκτονικό ορόσημο και προορισμός από μόνο του, το κτίριο αποτελεί έργο του διάσημου αρχιτέκτονα Πάτροκλου Καραντινού, που στέγαζε για δεκαετίες το υπουργείο Παιδείας και σήμερα μεταμορφώθηκε σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Αθήνα.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος “Οργάνωση & Λειτουργία Ξενοδοχείου” και συνοδεύονταν από τον συντονιστή εκπαίδευσης και καθηγητή της ειδικότητας, κ. Βαγγέλη Σάρλη.

Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στους χώρους του συγκροτήματος από την κ. Κατερίνα Μαραγκού, Guest Relations Agent και την κ. Νίκη Μούντριχα, Human Resources Coordinator και είχαν την ευκαιρία να δουν διάφορους τύπους δωματίων ενός ξενοδοχείου 5*, όπως σουίτες, standard και superior δωμάτια καθώς επίσης και χώρους εστίασης.

Ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.