Αθλητικές

Εκδρομή στον Παρνασσό

1 Φεβρουαρίου, 2013 - Αθλητικές

Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να ανεβαίνεις στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού και να το βρίσκεις κλειστό λόγω σφοδρών ανέμων.

 

 

Η θετική διάθεση όμως των σπουδαστών μας και η όρεξη που είχαν να διασκεδάσουν εφευρίσκοντας διάφορα απίθανα παιχνίδια στο χιόνι, μας βοήθησαν όλους να περάσουμε ευχάριστα (έστω και χωρίς σκί) τις 2:30 ώρες που περιμέναμε επάνω στα «Κελάρια» μη τυχόν πέσει ο αέρας και ανοίξει το χιονοδρομικό. Ο επόμενος και πιο εφικτός στόχος ήταν φυσικά η βόλτα στα δρομάκια της γραφικής Αράχοβας, όπου πια είχαμε και περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας.

Ευχαριστούμε όλους τους σπουδαστές μας που συμμετείχαν στην εκδρομή για την άψογη συμπεριφορά τους και ευχόμαστε η επόμενη εξόρμηση για σκι, όποτε και αν γίνει, να δώσει την ευκαιρία σε όσους λάβουν μέρος, να έρθουν σε επαφή με το θαυμάσιο άθλημα της χιονοδρομίας.

Δημοσιεύθηκε: 2/2013

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.