Βασίλης Καραμούτσιος

13 Ιανουαρίου, 2020 -

Έχει σπουδάσει στο τμήμα Αρχειονομίας – Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευόμενος στο DAIOS COVE, στο Βαθύ του Αγίου Νικολάου Κρήτης. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής με Έλληνες και Γάλλους εισηγητές. Σήμερα είναι chef pâtissier του “Maison Mavrommatis” και του βραβευμένου με αστέρι Michelin ομώνυμου εστιατορίου στο Παρίσι.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.