Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σπάρτη. Ο λόγος που ήρθε στην Αθήνα ήταν η μουσική και η Σχολή Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας. Με τη μαγειρική ασχολήθηκε τελείως τυχαία πριν από 16 χρόνια, καθαρά για βιοποριστικούς λόγους. Η έλξη για την κουζίνα ήταν έντονη και κατάλαβε νωρίς ότι αυτό ήθελε να κάνει. Έχει δουλέψει δίπλα σε γνωστούς Έλληνες chef και εστιατόρια καθώς και ως private chef σε πολυτελή σκάφη. Από το 2015 έχει δημιουργήσει τον δικό του χώρο το εστιατόριο Simul όπου τα τελευταία χρόνια βραβεύεται σταθερά και μπορεί να παρουσιάζει την κουζίνα του. Εδώ και αρκετά χρόνια διατελεί χρέη F&B Μanager στο ελληνικό Master Chef. Εκτός από το Simul έχει αναλάβει τις κουζίνες του Privilege Athens και Privilege Beach House καθώς, επίσης, και τα Kapsaliana Village στο Ρέθυμνο. Το 2020 διακρίθηκε ως «Grand De Demain» από τον έγκριτο γαλλικό οδηγό Gault & Millau.