Οινοποιείο Πυργάκη

11 Μαρτίου, 2024 -

 

Το 1998 ο Κων/νος Ν. Πυργάκης ιδρυτής της οικογενειακής επιχείρησης Οινοποιείο Κων/νου Ν. Πυργάκη παρήγαγε το πρώτο του κρασί από τα δικά της αμπέλια.Η βιολογική καλλιέργεια των αμπελιών που βρίσκονται στα υψίπεδα του Ασπροκάμπου και η εμφιάλωση των κρασιών σε 36 διαφορετικές συσκευασίες σε συνδυασμό με τον εκσυγχρονισμό του οινοποιείου και του εμφιαλωτηρίου με ανοξείδωτα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας κατέστησαν τα προϊόντα της επιχείρησης ανταγωνιστικά, προσιτά και εξαιρετικά ποιοτικά.

Η ανάπτυξη της επιχείρησης δε θα μπορούσε να μην επηρεάσει τον εκσυγχρονισμό του οινοποιείου. Σύγχρονος εξοπλισμός από εξ ολοκλήρου ανοξείδωτης κατασκευής μηχανήματα πλαισιώνουν την ποιοτική αναβάθμιση του χώρου παράγωγης, παλαίωσης και εμφιάλωσης.

Όλες οι δεξαμενές του οινοποιείου είναι ανοξείδωτες μέσα σε έναν καθαρό και οργανωμένο χώρο.
Η κάβα έχει δεχτεί ολοκαίνουρια δρύινα γαλλικά βαρέλια τα οποία παλαιώνουν τα κρασιά σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.
Το εμφιαλωτήριο είναι φτιαγμένο με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές εμφιάλωσης οίνου καθώς και με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.
Το κελάρι του Οινοποιείου Κων/νου Ν. Πυργάκη είναι προσεκτικά φτιαγμένο, με γνώμονα την φύλαξη του κρασιού σε ιδανικές συνθήκες φωτός και υγρασίας και φιλοξενεί άριστα τα δρύινα βαρέλια, χαρίζοντας ζωή στο κρασί.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.