Νατάσα Λιβανού

13 Δεκεμβρίου, 2023 -

Είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής στο Δίκαιο των επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Pierre Mendès France στη Γκρενόμπλ-Γαλλία και μεταπτυχιακού στη Διεθνή Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του St. Paul στη Minnesota των Η.Π.Α. Μιλά ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά.

Έχει διατελέσει Διευθύντρια Εξαγωγών σε πολυάριθμες εταιρείες τροφίμων και κρασιών, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιείται, επίσης, ως ανεξάρτητη Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Έχει διατελέσει καθηγήτρια στρατηγικής διοίκησης, δικαίου και μάρκετινγκ στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, με συγγραφικό έργο στο αντικείμενο της στρατηγικής διαχείρισης. Επίσης, είναι εκπαιδεύτρια των προγραμμάτων οινικής εκπαίδευσης και πιστοποίησης του παγκόσμιου πρωτοπόρου της εκπαίδευσης οίνου & αποσταγμάτων οργανισμού, WSET -Wines & Spirits Education Trust.

 

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.