Μαρία Καββαδία

16 Απριλίου, 2021 -

Η Μαρία Καββαδία είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας COSMORAMA TRAVEL.Κατά τη διάρκεια των θεωρητικών σπουδών στη Μεταφρασεολογία (Master in Translation & Translation Theory) ξεκινάει η εργασιακή εμπειρία στον τουριστικό χώρο και συγκεκριμένα στη Nouvelles Frontieres Distribution S.A. στην Ελλάδα και τη Γαλλία.

Παρακολουθεί σεμινάρια και πανεπιστημιακά προγράμματα Μάρκετινγκ και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα εργάζεται σε σημαντικές θέσεις σε μεγάλες τουριστικές εταιρίες της Ελλάδας.

Το 2002 ιδρύει με τον Π. Ηλιάδη και τη Ν. Παπαδοπούλου τον ταξιδιωτικό οργανισμό Cosmorama Travel. Ασχολείται με την προώθηση και την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις της εταιρίας, ενώ παράλληλα ηγείται του τμήματος του Εισερχόμενου Τουρισμού. Εκπροσωπεί την εταιρία σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις και διοργανώσεις και φροντίζει για την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων και αγορών, όπως ο γαστρονομικός και ιατρικός τουρισμός καθώς και των Global Sales Platforms VFORVACATION.COM & GEOGRAPHICALEXPLORATIONS.COM.

Στα 35 χρόνια εργασιακής εμπειρίας έχει ταξιδέψει σε 172 χώρες. Από το 2014 είναι Αντιπρόεδρος της WATA (World Association of Travel Agents). Παράλληλα, συνεργάζεται με Πανεπιστήμια και Κολέγια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ως εισηγήτρια Τουριστικού Marketing.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.