Κατερίνα Σαριδάκη

6 Νοεμβρίου, 2019 -

Η Κατερίνα Σαριδάκη είναι Διευθύντρια του νεοσυσταθέντος επιταχυντή ταξιδιών & φιλοξενίας CapsuleT. Ένωσε τις δυνάμεις της με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) τον Ιανουάριο του 2019 και ανέπτυξε για λογαριασμό του τον στρατηγικό προγραμματισμό και την ανάπτυξη του προγράμματος CapsuleT, του 1ου επιταχυντή ταξιδιού και φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Από το 2013 έως το 2018 η Κατερίνα ενεργούσε ως εκτελεστική διευθύντρια του MIT Enterprise Forum Greece.Πριν από την MITEF Greece, εργάστηκε για 12 χρόνια στον τομέα της επικοινωνίας μάρκετινγκ και της διαφήμισης, ενεργώντας ως Διευθύντρια Λογαριασμών για τις Ολοκληρωμένες Επικοινωνιακές Επικοινωνίες της Sprint μέχρι τον Ιανουάριο του 2013.

Είναι κάτοχος πτυχίου Μάρκετινγκ και Executive MBA από το Πανεπιστήμιο του Kent.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.