Μιχάλης Μπάμπης – Bliss Point, Μαίρη Λαλίκου

8 Μαρτίου, 2023 -

Bliss Point: Premium συλλογή από ελληνικά παλαιωμένα τυριά υψηλής ποιότητας που παράγονται από μικρούς παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα με μοναδικές παραδοσιακές συνταγές εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης.

“Το ασίγαστο πάθος μας για εκλεκτά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς με σφραγίδα ελληνική, μας οδήγησε να εξερευνήσουμε άγνωστους έως τώρα συνδυασμούς και να δημιουργήσουμε μία μάρκα σήμα κατατεθέν του ποιοτικού τυριού”.

Μαίρη Λαλίκου: Απόφοιτος  του τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στη Βιοχημεία και την Οινολογία καθώς και κάτοχος του τίτλου Sommelier-Οινοχόος του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.
Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη διαφήμισης στο Wine Plus Magazine και στην εταιρεία Wine Plus, στη Θεσσαλονίκη, καθώς και ως Χημικός σε διαγνωστικά εργαστήρια. Σήμερα διδάσκει Οινολογία, Τροφογνωσία και Υγιεινή Τροφίμων στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, ενώ παράλληλα αρθογραφεί στο site Wine Plus και είναι εξωτερικός συνεργάτης στο Κτήμα Αρβανιτίδη.

 

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.