Αλέξανδρος Βασιλικός

6 Νοεμβρίου, 2019 -

Ο Αλέξανδρος Βασιλικός είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AIROTEL, μιας πρωτοπόρας ελληνικής αλυσίδας ξενοδοχείων, που ιδρύθηκε το 1984 από τον Ευστράτιο Βασιλικό. Ο όμιλος AIROTEL έχει στην ιδιοκτησία του και διαχειρίζεται έξι ξενοδοχεία – σε Αθήνα, Πάτρα, Καβάλα – και ταυτόχρονα δραστηριοποιείται σε πληθώρα επιχειρηματικών τομέων όπως η διαχείριση ακινήτων, οι κατασκευές και η παροχή συμβουλών σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε θέματα ηλεκτρονικών πωλήσεων.

Από το 2018 ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός κατέχει τη θέση του Προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Το 2018 εξελέγη,επίσης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της HOTREC, ένωση ομπρέλα ξενοδοχείων, εστιατορίων, παμπ και καφέ και παρόμοιων εγκαταστάσεων, στην Ευρώπη. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Τουρισμού (SETE & INSETE), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και Marketing Ελλάδας και οικονομικός σύμβουλος της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα.”

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.