Αλέξανδρος Τσιοτίνης

16 Νοεμβρίου, 2021 -

Chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου CTC, όπου προσελκύει τους καλεσμένους του – όπως αποκαλεί τους πελάτες του CTC- σε ένα «γαστριμαργικό ταξίδι όπου χρώματα, υφές και γεύσεις εναλλάσσονται αρμονικά κι ασύστολα». Παρά το νεαρό της ηλικίας του, η επαγγελματική σταδιοδρομία του είναι εντυπωσιακή, αφού έχει εργαστεί σε μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα εστιατόρια στον κόσμο, δίπλα σε τεράστιες μορφές της γαστρονομίας που αποκαλεί «μεγάλους δασκάλους» του, όπως ο Alain Passard, η Hélène Darroze, ο Éric Fréchon και ο  Pascal Barbot. Επιστρέφοντας την Ελλάδα, ανέλαβε το εστιατόριο Περιβόλι και στη συνέχεια διετέλεσε Executive Chef του Elunda Peninsula στην Κρήτη για 3 χρόνια. Κέρδισε την πρώτη θέση για την περιοχή της Μεσογείου, στον διεθνή διαγωνισμό S.Pellegrino Young Chef of the Year 2015.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.