Νέα, ανακοινώσεις

Διαγωνισμός για την ανάδειξη της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας

26 Οκτωβρίου, 2015 - Νέα, ανακοινώσεις

NATIONAL1Η Σχολή LE MONDE στηρίζει την Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας της Ελλάδας.
Η ελληνική Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας αποτελείται από επαγγελματίες μάγειρες και ζαχαροπλάστες, οι οποίοι έχουν επιλεγεί από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας, τον Μάρτιο 2015.
Η σύνθεση των μελών της Εθνικής Ομάδας πρόκειται να εμπλουτιστεί με νεα μέλη τα οποία θα επιλεγούν με διαγωνισμό που θα διοργανωθεί την Τρίτη 17/11/2015 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου LE MONDE, στο Μοσχάτο.
Η νέα σύνθεση της Ομάδας θα αποτελείται από τους νικητές του διαγωνισμού της 17/11. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε 3 κατηγορίες:

1.Επαγγελματίες Μάγειρες & Επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες,

2. Young Chefs & Young Pastry Chefs (συμμετέχουν γεννημένοι μετά το 1991),

3. Απόφοιτοι & Τελειόφοιτοι LE MONDE ειδικοτήτων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής (συμμετέχουν γεννημένοι μετά το 1991).

Όσοι σπουδαστές, τελειόφοιτοι ή απόφοιτοι της σχολής LE MONDE επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό (στην 3η κατηγορία) θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση για τον διαγωνισμό, την οποία θα βρουν στη γραμματεία της σχολής ή μπορούν να κατεβάσουν και από εδώ και να την καταθέσουν στη γραμματεία της σχολής μαζί με το βιογραφικό τους σημείωμα ή να τα αποστείλουν ηλεκτρονικά στο [email protected], το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου.Η συμμετοχή στο διαγωνισμό για την παραπάνω κατηγορία είναι δωρεάν.
Σημειώνεται ότι μέλη της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας θα προκύπτουν στο εξής με εσωτερικό διαγωνισμό από τους τελειόφοιτους και απόφοιτους της σχολής LE MONDE.
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και μπορείτε να δείτε τους όρους εδώ.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.