Εφημερίδες

Δεύτερο αστέρι Michelin για τον Νίκο Καραθάνο

1 Απριλίου, 2012 - Εφημερίδες

STATUS – Δεύτερο αστέρι Michelin για τον Νίκο Καραθάνο και την «Γαλάζια HYTRA»

01/04/2012
2o_asteri_michelin_karathanosΜόλις έχει περάσει τα 30 και κερδίζει, για τη «Γαλάζια HYTRA», το δεύτερο (το πρώτο ήρθε πέρυσι για τη «Hytra») αστέρι του. Πώς το έμαθες ;
«Ήμουν στη LE MONDE, όπου διδάσκω φέτος και έριχνα ματιές στο site του Guide Michelin, περιμένοντας το αποτέλεσμα. Μόλις το έμαθα, βγήκα από την τάξη και άρχισα να πανηγυρίζω στους διαδρόμους».

Θεωρεί αυτό το αστέρι ακόμα πιο σημαντικό για τον ίδιο. Γιατί; «Διότι μπορώ να πω ότι είναι “100% Καραθάνος”. Ένας προσωπικός άθλος, για τον οποίο δούλεψα εξοντωτικά. Η “Γαλάζια HYTRA” είναι ένα νέο ουσιαστικά μαγαζί, ενώ η “Hytra” (σ.σ: μόλις μετακόμισε στον έκτο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ωνασείου) έχει ολόκληρη ιστορία, καθώς και γνωστούς σεφ πίσω της. Αυτό το αστέρι το νιώθω δικό μου».

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.