Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Χοιρινό. Ανατομία & τεμαχισμός |LE MONDE Seminars 2024

24 Ιανουαρίου, 2024 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Τα μέρη του χοιρινού και τους σωστούς τρόπους μαγειρέματος και αξιοποίησης για το κάθε κομμάτι, μας υπέδειξε ο μετρ του είδους, chef και καθηγητής της Σχολής Αχιλλέας Παπαχρήστος.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.