Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Αρχές μοριακής γαστρονομίας – LE MONDE Food Professionals 2019

Απρίλιος 10, 2019 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Τις χημικές και φυσικές διεργασίες που εμφανίζονται κατά το μαγείρεμα, καθώς και τους παράγοντες που επηρεάζουν τη γευστική μας αντίληψη, ανέλυσε ο Χημικός και Pastry Chef, Νικόλας Νικολακόπουλος, με παραδείγματα πρακτικών εφαρμογών της μοριακής γαστρονομίας στη μαγειρική – ζαχαροπλαστική τέχνη.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.