Νέα, ανακοινώσεις

Αποφοίτηση 2015 Συγχαρητήρια σε όλους τους αποφοίτους μας

11 Ιανουαρίου, 2016 - Νέα, ανακοινώσεις

apofoitisi 2015Η κορυφαία στιγμή της απονομής του πτυχίου για τους σπουδαστές μας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τον χώρο της φιλοξενίας, του τουρισμού και της γαστρονομίας, διακεκριμένοι απόφοιτοι καθώς και εκπρόσωποι των εταιρείων, που κάθε χρόνο, υποστηρίζουν με τα προϊόντα τους τα εργαστηριακά μαθήματα του Ομίλου LE MONDE.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή των πτυχίων στους αποφοίτους μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης αλλά και διάχυτου ενθουσιασμού, όπως αυτό εκφράστηκε από το χειροκρότημα του κατάμεστου αμφιθεάτρου.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE εύχεται, ολόψυχα, καλή σταδιοδρομία στους αποφοίτους της, θυμίζοντάς τους, ότι θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός σε όποιες μελλοντικές προσπάθειές τους. Θερμά συγχαρητήρια!

https://www.facebook.com/LE.MONDE.Institute/videos/1081212338590906/?theater

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.