Αθλητικές

Ανασκόπηση αγώνων μπάσκετ

17 Μαρτίου, 2016 - Αθλητικές

Η ομάδα μπάσκετ της LE MONDE από το Δεκέμβριο μέχρι τώρα έδωσε 3 φιλικά παιχνίδια. Τα δύο πρώτα με το New York college ήταν νικηφόρα, (63-59) και (75-70), ενώ στο τρίτο ηττήθηκε με 68-88 από το City Unity.

Οι σπουδαστές που ασχολούνται με το μπάσκετ και θέλουν να αγωνιστούν με την ομάδα της σχολής, μέσα από αυτά τα παιχνίδια έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες με δυνατούς αντιπάλους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία φυσικά καθορίζεται ποιοι θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας.

Όσο αναφορά τον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα μας στα δύο πρώτα παιχνίδια είχε πολύ καλό ρυθμό, αρκετές επιλογές στην επίθεση και το μόνο πρόβλημα ήταν η χαλαρότητα που έδειξε μερικές φορές στην άμυνα. Στο τρίτο και πιο δύσκολο παιχνίδι, με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή μας, δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάποια σημεία του αγώνα. Η χαλαρή άμυνα έφερε εύκολους πόντους για τους αντιπάλους, με αποτέλεσμα να βρεθούμε γρήγορα πίσω στο σκορ και να κυνηγάμε. Η ήττα ήρθε φυσιολογικά αλλά τα συμπεράσματα ήταν πολύ χρήσιμα.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.