Νέα, ανακοινώσεις

Advanced Professional Diploma in Culinary Arts

10 Δεκεμβρίου, 2013 - Νέα, ανακοινώσεις

Advanced Professional Diploma in Culinary Arts

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με θέμα «Γνωρίστε το Advanced Professional Diploma in Culinary Arts» με εισηγητή τον κ. Γιώργο Γογόπουλο, απόφοιτο του προγράμματος, ο οποίος πλέον διδάσκει ως καθηγητής στη σχολή LE MONDE.
Ο κ. Γογόπουλος παρουσίασε μια συλλογή των καλύτερων πιάτων που έχουν παρουσιαστεί στη διάρκεια του Advanced Professional Diploma in Culinary Arts, του προγράμματος μετεκπαίδευσης που πραγματοποιείται από τη σχολή LE MONDE σε συνεργασία με τη γαλλική σχολή FERRANDI – Paris τα τελευταία χρόνια.
 Οι συνταγές που παρουσιάστηκαν ήταν:

Καρέ αρνιού σε κρούστα κανταΐφι με πίτα μελιτζάνας και μικρή σεφταλιά

-Χτένια ‘tandoori’ με πουρέ κουνουπίδι, ζελέ από παντζάρι, τραγανό προσούτο και αφρό παρμεζάνας

-Πυραμίδα Γαρίδας με πουρέ αβοκάντο, μεσογειακό ρατατούιγ και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών

Το πρόγραμμα προσφέρεται από τον εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE και η γαλλική σχολή FERRANDI – Paris, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματική επιμόρφωση σε όλους τους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης και τους απόφοιτους γαστρονομικών ειδικοτήτων μέσα από ένα  εξειδικευμένο πρόγραμμα μαγειρικής διάρκειας 7 εβδομάδων.
Τα μαθήματα διεξάγονται στην Αθήνα και το Παρίσι και είναι 100% εργαστηριακά. Όλα τα εδέσματα παρασκευάζονται βήμα βήμα, υπό την καθοδήγηση κορυφαίων Ελλήνων και Γάλλων chefs. Οι απόφοιτοι του προγράμματος λαμβάνουν πτυχίο αναγνωρισμένο από τον εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE και τη γαλλική σχολή FERRANDI – Paris.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2014 καλέστε στο 210 4830500.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.