
Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στη σκανδιναβική κουζίνα και εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία των tapas-styled bites. Τοπικά προϊόντα, επιλεγμένοι συνδυασμοί υλικών και τεχνικές συναντώνται σε μικρές γευστικές δημιουργίες, αναδεικνύοντας τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία χωρών, όπως η Δανία, η Σουηδία, η Νορβηγία και η Ισλανδία. Μια γαστρονομική παρουσίαση που αντικατοπτρίζει με τον πιο απολαυστικό τρόπο τη γαστρονομική ταυτότητα και κουλτούρα του ευρωπαϊκού Βορρά.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE.
Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Chef Jari Karjalainen is a senior lecturer in culinary management at HAAGA-HELIA University of Applied Sciences in Finland, with significant experience in both culinary education and the professional hospitality industry.
He has held key roles at renowned establishments such as Best Western Hotel Haaga, the Hotel and Restaurant School PIRTA/PIHRO/PIRAMK, as well as Restaurant Hämeensilta and Brasserie Arctia, gaining deep expertise in high-level gastronomy, kitchen operations, and modern restaurant management.
He also holds a Master’s Degree in Hospitality Management, combining technical culinary skills with managerial insight to inspire and support students in their culinary professional development.