Στο πλαίσιο ενισχυτικής διδασκαλίας του μαθήματος της Οινολογίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE φιλοξενεί τα σημαντικότερα ελληνικά οινοποιεία για μια σειρά σεμιναρίων γευσιγνωσίας. Στη διάρκεια των σεμιναρίων οι σπουδαστές μας έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα κρασιά που έχουν επιλέξει οι Έλληνες οινοποιοί να μας παρουσιάσουν και να μάθουν πληροφορίες σχετικά με τις ποικιλίες που χρησιμοποιούνται καθώς και για τις τεχνικές οινοποίησης.

Υποδεχόμαστε τo Οινοποιείο MYLONAS  για μια μοναδική παρουσίαση και γευσιγνωσία των οίνων που παράγονται στο οινοποιείο.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές & απόφοιτους ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής  LE MONDE.

 

 

Εισηγητής:
ΜΑΡΙΟΣ ΒΑΖΕΝΙΟΣ
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Οινοποιός – Υπεύθυνος Παραγωγής.
– Συνεργάζομαι με την οικογένεια Μυλωνά εδώ και 20 χρόνια, έχοντας πραγματοποιήσει 9 τρύγους.
– Συμμετέχω σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από τον αμπελώνα έως την εμφιάλωση.
– Υπεύθυνος διαχείρισης ποιότητας και συντονισμού των παραγωγικών διαδικασιών.
– Υποστήριξη του εμπορικού σήματος, σε Wine Tastings και σεμινάρια.
– Εκπροσωπώ το οινοποιείο σε γευσιγνωσίες και παρουσιάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
– Κάτοχος των τίτλων WSET 3 & HESTIA.
– Γνώση Αγγλικών και Ιταλικών.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
17/12/2025 - 12:40-14:20
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.