
Στο πλαίσιο ενισχυτικής διδασκαλίας του μαθήματος της Οινολογίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE φιλοξενεί τα σημαντικότερα ελληνικά οινοποιεία για μια σειρά σεμιναρίων γευσιγνωσίας. Στη διάρκεια των σεμιναρίων οι σπουδαστές μας έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα κρασιά που έχουν επιλέξει οι Έλληνες οινοποιοί να μας παρουσιάσουν και να μάθουν πληροφορίες σχετικά με τις ποικιλίες που χρησιμοποιούνται καθώς και για τις τεχνικές οινοποίησης.
Υποδεχόμαστε τo Οινοποιείο MYLONAS για μια μοναδική παρουσίαση και γευσιγνωσία των οίνων που παράγονται στο οινοποιείο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές & απόφοιτους ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής LE MONDE.
Οινοποιός – Υπεύθυνος Παραγωγής.
– Συνεργάζομαι με την οικογένεια Μυλωνά εδώ και 20 χρόνια, έχοντας πραγματοποιήσει 9 τρύγους.
– Συμμετέχω σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από τον αμπελώνα έως την εμφιάλωση.
– Υπεύθυνος διαχείρισης ποιότητας και συντονισμού των παραγωγικών διαδικασιών.
– Υποστήριξη του εμπορικού σήματος, σε Wine Tastings και σεμινάρια.
– Εκπροσωπώ το οινοποιείο σε γευσιγνωσίες και παρουσιάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
– Κάτοχος των τίτλων WSET 3 & HESTIA.
– Γνώση Αγγλικών και Ιταλικών.