
Επιδόρπια με ισχυρή τοπική ταυτότητα, το tiramisu, το cannoli και η panna cotta οφείλουν την επιτυχία τους στα απλά και υψηλής ποιότητας υλικά τους. Η τέλεια ισορροπία γλυκύτητας και η αρμονία των γεύσεων και των υφών τους, αποτελεί πρόκληση για κάθε επαγγελματία ζαχαροπλάστη και όχι μόνο. Ο διακεκριμένος pastry chef, Κωνσταντίνος Χολέβας, αναλαμβάνει να αναδείξει την τεχνική, την αυθεντικότητα και την ισορροπία ανάμεσα στα κλασικά επιδόρπια ψυγείου και τις παγωμένες δημιουργίες gelato, διατηρώντας την απλότητα, τη συνοχή και τον αυθεντικό χαρακτήρα της κάθε γεύσης.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE.
Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, École Ferrandi, École LENOTRE (Γαλλία), Hotel Intercontinental (Αυστρία). Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε μεγάλες εταιρείες, ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία, όπως το Athenaum Intercontinental Hotel, Sofitel Athens Hotel. Έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα και εγχώριους διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής με αρκετές διακρίσεις. Τα τελευταία χρόνια είναι καθηγητής ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE και υπεύθυνος των ζαχαροπλαστικών τμημάτων, ενώ παράλληλα είναι σύμβουλος ζαχαροπλαστικής σε γνωστά ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των βιβλίων «ζαχαρομαγειρέματα» και «για ζαχαροπλάστες» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.