Νικόλας Χατζηδάκης

24 Οκτωβρίου, 2024 -

Chef υψηλών επιδόσεων με οκτώ χρόνια εμπειρίας σε high-end εστιατόρια, μεταξύ των οποίων τα Sushimou, Kinjo Japanese & Sushi Restobar και το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin Koks. Έχει ολοκληρώσει πολυάριθμες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια sushi στο Τόκιο, ενώ κατέχει το Bronze Medal Certification στην ιαπωνική κουζίνα. Απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας του εκπαιδευτικού ομίλου LE MONDE, συνδυάζει τεχνική αρτιότητα, βαθιά γνώση της ιαπωνικής γαστρονομίας και πάθος για δημιουργική, αυθεντική κουζίνα.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.