Chef υψηλών επιδόσεων με οκτώ χρόνια εμπειρίας σε high-end εστιατόρια, μεταξύ των οποίων τα Sushimou, Kinjo Japanese & Sushi Restobar και το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin Koks. Έχει ολοκληρώσει πολυάριθμες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια sushi στο Τόκιο, ενώ κατέχει το Bronze Medal Certification στην ιαπωνική κουζίνα. Απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας του εκπαιδευτικού ομίλου LE MONDE, συνδυάζει τεχνική αρτιότητα, βαθιά γνώση της ιαπωνικής γαστρονομίας και πάθος για δημιουργική, αυθεντική κουζίνα.