Νέα, ανακοινώσεις

Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας LE MONDE  sponsored by KENWOOD «Αρωματικά Βότανα & Μπαχαρικά»

18 Απριλίου, 2016 - Νέα, ανακοινώσεις

Ο μεγάλ112ος διαγωνισμός φωτογραφίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους που έλαβαν μέρος, όλους όσοι ψήφισαν και βεβαίως την εταιρεία KENWOOD HELLAS για  τα υπέροχα δώρα των δύο τυχερών νικητών.

Επίσης, ευχαριστούμε για την ευγενική τους  συμμετοχή όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής και συγκεκριμένα τους: Ντίνα Νικολάου, chef, συγγραφέα και συνιδιοκτήτρια εστιατορίων στο Παρίσι,  Νικόλα Νικολακόπουλο, καθηγητή ζαχαροπλαστικής,  Βασίλη Πορή, καθηγητή μαγειρικής,  Χριστίνα Σταυριανάκη, επαγγελματία φωτογράφο και  Πιέρρο Στεβόλαιμο, Marketing Manager της εταιρείας KENWOOD.

Υπενθυμίζουμε ότι τα τελικά αποτελέσματα προέκυψαν ως εξής:

50%  από την ψηφοφορία στο facebook και την κάλπη της βιβλιοθήκης και το υπόλοιπο 50% από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, οι 2 μεγάλοι νικητές είναι η Μακρή Σοφία (φωτογραφία αριθμός: 103 ) και ο Σιδηροκαστρίτης Διονύσης (φωτογραφία αριθμός: 112) οι οποίοι κερδίζουν από μια κουζινομηχανή KENWOOD CHEF SENSE KVC5010T.

Θερμά συγχαρητήρια στους 2 νικητές!

 

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.