Συνώνυμο με την ιαπωνική κουζίνα, το sushi είναι ένα από τα σύμβολα της Ιαπωνίας και σίγουρα ένα εξαιρετικό έδεσμα. Με ισορροπία στη γεύση και την αισθητική, στην παράδοση και την καινοτομία, αρκεί μια μπουκιά για να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για φαγητό-εμπειρία. Ο chef Νίκος Χατζηδάκης θα μας μιλήσει για τη φιλοσοφία του sushi, την τεχνική που κρύβεται πίσω από ένα πετυχημένο ρύζι, θα μας παρουσιάσει κοπές sashimi, ενώ μέσα από μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων, θα μάθουμε πώς γίνεται ένα σωστό nigiri. Φίνες γεύσεις και υφές που θα συναρπάσουν όλους τους sushi lovers αλλά και όσους περιμένουν να μυηθούν στην ιαπωνική κουλτούρα και αισθητική.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.

 

Εισηγητής:
Νίκος Χατζηδάκης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας, Chef του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Έχει κάνει πολλές εκπαιδεύσεις και σεμινάρια για το sushi στην Tokyo Sushi Academy, ενώ έχει κατακτήσει το Bronze Medal Certification στην ιαπωνική κουζίνα. Ένας chef υψηλών επιδόσεων με 8 χρόνια προϋπηρεσίας σε high end εστιατόρια, ανάμεσά τους το εστιατόριο Sushimou, το Kinjo Japanese & Sushi Restrobar και το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin εστιατόριο Koks.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
17/04/2024 - 13:15-15:45
Κόστος: 60€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.