Νέα, ανακοινώσεις

LE MONDE_BOOTCAMP 2024

21 Ιουνίου, 2024 - Νέα, ανακοινώσεις

LE MONDE BOOTCAMP

Είσαι 17 έως 40 ετών και σε ενδιαφέρει να σπουδάσεις  μαγειρική, ζαχαροπλαστική ή hotel management;

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο Bootcamp της LE MONDE!

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου σε περιμένει μια ημέρα full δωρεάν μαθημάτων, χωρίς καμία δέσμευση, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της LE MONDE, για να ανακαλύψεις τον πραγματικό κόσμο των chefs, pastry-chefs & hotel managers.

Παρακολούθησε τα πρώτα σου μαθήματα υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών μας. Ζήσε μία μοναδική ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές συνθήκες και απαιτήσεις των μαθημάτων της κορυφαίας σχολής Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Hotel Management στην Ελλάδα.

Τα μαθήματα θα γίνουν στις 4 Ioυλίου, στις εγκαταστάσεις της LE MONDE στην Αθήνα (Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο), αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα.

To LE MONDE BOOTCAMP απευθύνεται αυστηρά σε άτομα ηλικίας 17 έως 40 ετών με ενδιαφέρον για σπουδές στη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική και τη διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Αν είσαι ανήλικος χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση γονικής συναίνεσης.

Μπες τώρα στο  https://lemonde.edu.gr/bootcamp/ και γίνε σπουδαστής στη LE MONDE για μια ημέρα!

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.