Κλεισμένα αεροστεγώς και βυθισμένα σε ζεστό νερό, ακόμα και τα πιο «δύσκολα» υλικά αποκτούν τέλεια υφή. Ο chef Βασίλης Πορής, μας εξηγεί τι κάνει το sous vide, πώς το χρησιμοποιούμε στην επαγγελματική κουζίνα και ποιο είναι το γαστρονομικό όφελος από τη χρήση του. Μια τάση που όλο και εξαπλώνεται, επιβεβαιώνει πώς η επιστήμη βοηθάει τη μαγειρική να παρουσιάσει τον καλύτερό της εαυτό.

Aπαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Instructor:
Βασίλης Πορής
Read his mini bio
X

Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα EuroChef, του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Επίσης, είναι απόφοιτος της ελβετικής σχολής DCT στο τμήμα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Έχει εργαστεί σε εστιατόρια και ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα επαγγελματικών σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE και εισηγητής επαγγελματικών σεμιναρίων μαγειρικής. Έχει εργαστεί ως executive chef στο εστιατόριο ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΖΟΝΑΡΣ ενώ τώρα είναι executive chef στο Aegeon Hotel. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του βιβλίου «για μάγειρες» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.

seminar date:
9/01/2020 - 17.35-20.00
Cost: 60€
Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.