Η παρασκευή κλασικών και μοντέρνων cocktails, η παρουσίαση, το σερβίρισμα, η επικοινωνία και η διαχείριση της ψυχολογίας του πελάτη, καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος των γνώσεων που πρέπει να διαθέτει ο σύγχρονος bartender. Μέσα από αναβαθμισμένες τεχνικές παρασκευής και μοντέρνους τρόπους σερβιρίσματος, ο bartender Ιωάννης Βλάχος μας παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις στο bartending καθώς και τα χαρακτηριστικά  που διέπουν τον bartender του σήμερα.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Instructor:
Ιωάννης Βλάχος
Read his mini bio
X

Δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης & της φιλοξενίας από το 2005. Ολοκληρώνοντας τις ξενοδοχειακές σπουδές του στη LE MONDE, είχε ήδη κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα σε τμήματα μπαρ μεγάλων ξενοδοχείων, ενώ σημαντικός σταθμός στην καριέρα του στάθηκε το πέντε αστέρων ξενοδοχείο Astir Palace Βουλιαγμένης, όπου η συνεχής ανοδική του πορεία τον έφερε στη θέση του Food & Beverage Supervisor. Συνέχισε σε μπαρ διακεκριμένων city hotels, όπως το Electra Metropolis Athens και το Zafolia Hotel στο οποίο τον συναντάμε σήμερα από τη θέση του Bar & Restaurant Manager.

Ο επαγγελματισμός, η τεχνογνωσία του και η διαρκής αναζήτησή του για την εξασφάλιση της μέγιστης ικανοποίησης του επισκέπτη ενός ξενοδοχείου, είναι τα χαρακτηριστικά που τον ξεχωρίζουν. Χαρακτηριστικά, που μοιράζεται με τους σπουδαστές της Σχολής LE MONDE τα τελευταία χρόνια από τη θέση του Certified Instructor in Food and Beverage fields & Bar Coordinator.

seminar date:
9/01/2020 - 13.15-15.45
Cost: Δωρεάν
Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.