Ζυμαρικά. Ίσως το πιο διάσημο πιάτο της ιταλικής κουζίνας. Η γαστρονομική κουλτούρα της Ιταλίας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη χρήση απλών και εξαιρετικής ποιότητας, πρώτων υλών. Ο chef της Academia Barilla, χρησιμοποιεί εποχικά υλικά και συνδυάζει επιλεγμένα ζυμαρικά ιταλικής προέλευσης με διαφορετικές, ιταλικές σάλτσες. Γαστρονομικές προτάσεις που φέρνουν τη γεύση της παραδοσιακής Ιταλίας, στο πιάτο μας.

To σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

Instructor:
Chef Academia BARILLA
seminar date:
28/01/2020 - 17.35-20.00
Cost: Δωρεάν
Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.