Απολαυστικές γλυκές δημιουργίες με βαθιά σοκολατένια γεύση. Γλυκά υψηλής αισθητικής με ισορροπημένες γεύσεις και ακαταμάχητες υφές αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Η σοκολάτα στο επίκεντρο για μια ακόμη φορά, δια χειρός του executive pastry chef, Αναστάσιου Πρωτοψάλτη.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Instructor:
Aναστάσιος Πρωτοψάλτης
seminar date:
30/01/2020 - 17.35-20.00
Cost: 60€

    I AM INTERESTED IN:
    Seminar

    Newsletter

    By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.